CO2-neutral forsendelse1 Nem behandling af returvarer

Et kort portræ

2017 fejrede ALTERNATE med stor glæde og stolthed sit 25 års jubilæum – en rigtig succeshistorie.

I 1992 startede ALTERNATE som en enkeltmandsvirksomhed og voksede hurtigt til et team af engagerede og højt motiverede medarbejdere, som med en kombination af kreativetet og risikovillighed katapulterede firmaet til et kendt navn indenfor computer handel. En god næse for nye trends, samt modet til i 1997 at starte med en Webshop, sørgede for hurtig vækst og gjorde virksomheden til forløber for en helt ny salgskanal.

Imellemtiden tilbydes mere end 75.000 produkter. Oprindeligt bestod kernesortimentet af klassike computere, samt tilbehør. Etapvis blev sortimentet udvidet til salg af forbrugerelektronik, husholdning, værktøj, have og legetøj. ALTERNATE sælger i 2 fysiske butikker i midttyskland, samt via E-mærkede Webshops både i tyskland og i resten af europa til både private og erhvervsdrivende kunder. Alternates logistikcenter er fordelt på 35.000m² og styres af et højt moderne logistiksystem, hvilket garanterer en stor mænge af tilgængelige produkter og en hurtig levering. Over 800 medarbejdere tager dagligt hånd om kundernes bestillinger, ønsker, spørgsmål, og problemer. En fremragende servicekvalitet afpejles i højeste kundetilfredshed. Resultatet: ALTERNATE har i årenes løb vundet utallige priser, kåret både af forskellige blade og af forbugerne selv. Idag er Alternate på TOP 10 listen af E-Commerce virksomheder i tyskland.

Udover de økonomiske interesser, investerer ALTERNATE også i erhvervsuddannelse, bærerdygtig natur og miljø, og overtager også i den forbindelse en banebrydende rolle. Indførelsen af CO2 neutral forsendelse, samt certificeringen som EMAS virksomhed attesterer ALTERNATE som et firma der tager ansvar for miljøet og vælger at bruge ressourcerne med omtanke og omhu.

Igennem høje uddannelsesstandarder forbereder ALTERNATE siden 20 år, unge mennesker på deres fremtid. Et samspil af det praktiske daglige arbejde, skole og teori, samt selvstændige projekter danner et stærkt grundlag. Der uddannes mere end 70 unge mennesker indenfor salg, teknik og logistik. ALTERNATE tilbyder et bredt udvalg af forskellige erhversuddannelser i et fremtidsorienteret firma og en branche som giver den bedste start i erhvervslivet. Gode elever og lærlinger ansættes gerne som efter uddannelsen, hvilket kan blive starten på en flot karriere. Ledelsesstillinger blev gentagne gange overtaget af tidligere lever.