Alternate bruger cookies til analyse iht. reklamesøgning/ og marketing. Hvis du bruger vores side, giver du dit samtykke til anvendelsen. Oplysninger mht. cookies og mulighederne for at nægte.
LED'er hører til de mest energieffektive pærer nogensinde. Deres lysvarighed på titusinder af timer, gør lysdioder til det bedste man kan bruge når det drejer sig om belysning. Vores informationssider hjælper dig med til at finde de rigtige pærer til dine behov.
Tilbage

 

Find nu
/html/product/listing/listingContentLED.html? /html/product/listing/listingContentLED.html?
Lysstyrke
Lysstyrken af en lyskilde måles i lumen. I modsætning til watt tager denne måleenhed hensyn til menneskets lysfølsomhed i forhold til farve. Dette forklares ved det faktum, at det menneskelige øje ser gulgrønt lys meget bedre end for eksempel rødt. Hvis farven er den samme, kan glødelamperne, halogen- og LED-lamperne sammenlignes meget godt. Vores beskrivelse giver et overblik.
sammenlign Watt-tal
Sammenfattende kan det groft sagt siges at du f.eks. i stedet for den tidligere 40W glødelampe opnår det samme resultat med en 5W LED-pære. Godt nok er en LED Pære lidt dyrere i indkøb end de gamle glødepærer, men omvendt er den markant billigere i drift.
Forbrug
Hvis man sammenligner energiforbruget af en LED-pære med en glødepære ses LED'ernes enorme besparelsespotentiale. Således har en 5W LED-pære den samme lysstyrke som en 40W glødepære. Tilsvarende lavere er prisen for forbruget. I modsætning til glødepæren, hvor effektiviteten falder kraftigt ved dæmpning, øges LED'ens effektivitet når den dæmpes. Dermed sparer du hurtigt den højere købspris på en LED-lampe - især hvis du medregner den lange levetid på titusinder af timer.
omkostningsberegning
omkostningsberegning**

Gammeldags glødepære:
( 40W x 4 timer pr. dag x 365 dage) /1000 x 29,1 Cent/KWh = 16,99 €

Typiske pærer:
( 5W x 4 timer pr. dag x 365 dage) /1000 x 29,1 Cent/KWh = 2,12 €

Besparelse:
14,87 €
**baseret på 4 timers daglig forbrug
Lysfarve/ Farvetemperatur
Lysets farve dvs. farvetemperaturen har både indflydelse vores opfattelse og vores stemming og humør. Rødlig til orange nuancer opfattes som varme og har stor indflydelse om vi føler os godt tilpas feks. derhjemme. Blåligt lys er derimod er egnet f.eks til arbejdspladser, da det opfattes som koldt og fremhæver konstraster.
Farvespektret
Farvespektret
Egenskaber
Betegnelse
Farvetemperatur
Beskrivelse
indvirkning på mennesker
Sortiment
varm hvid
2.700 K
lighed med Glødelamper
Behageligt og hyggeligt
varm hvid
3.000 K
lighed med Halogen
Behageligt og hyggeligt
kold hvid
4.000 K
lighed med lysstofrør
Objektivt og neutralt
kold hvid
6.500 K
Lighed med dagslys(blåligt)
Teknisk og stimulerende
RA-Værdi
Farvegengivelsesindekset angiver de enkelte farver, som lyset sammensættes af i en pære/lampe. Imodsætning til naturligt dagslys, er farve i en LED-Lampe sammensat lys, som består af enkelte definerede farver, som du kan se på billederne:
RA-Værdi
Udvirkningerne
Sammensætningen af de enkelte farver er afgørende for hvordan vi oplever lyset, alt efter hvor mange enkelte farver der bruges til sammensætningen af lyset, selvom det jo umiddelbart ser hvidt ud. Du ser på billederne nedenfor hvor stor udvirkningen kan være.
Udvirkningerne
Alle priser er inklusive moms, plus leveringsomkostninger og levering fee
4
Vores tidligere pris
Sidst set (0)
https://click.alternate.de