ALTERNATE GmbH
Philipp-Reis-Str. 2-3
D-35440 Linden
Juridiske oplysninger

Juridisk fortrydelsesret tilbagekaldelsesret

Online-køb:
Her kan du finde udførlige oplysninger om din fortrydelsesret tilbagekaldelsesret.
Reklamationsret

Reklamationsretten gælder i 24 måneder efter levering. Hvis der i løbet af denne periode opstår fejl ved et produkt, kan man nemt og ukompliceret reklamere varen via vores gratis returneringsservice. Som regel vil der ske en ombytning eller en reparation, alt efter hvilken fejl konstateres af producenten eller vores tekniske servicecenter.

Du kan læse mere om reklamationsretten og tab af samme i vores generelle vilkår

Garanti

Nogle producenter tilbyder garantier ud over og uafhængigt af den 24-måneders lovpligtige garanti. Vilkårene og ydelserne er her ofte mere fordelagtige end ved den lovpligtige garanti og har mere vidtgående dækning. Kontaktpersonen vil da som regel være producenten og ikke forhandleren, hvilket betyder en kortere behandlingstid.

Vores serviceafdeling kan tilbyde at overtage afviklingen af en producentgarantisag på dine vegne, også uden for den lovpligtige garanti. I så fald skal du være opmærksom på følgende:

Forudsætning:
Skriftlig fuldmagt og autorisering fra kunden.
Forløb:
Når vi har modtaget reklamationsvaren, vil kunden modtage alle nødvendige oplysninger og dokumenter til behandling af sagen.
Omkostninger:
  • Pga. de høje transportomkostninger til producentens serviceværksteder, der typisk ligger i udlandet, og de tilstødende administrationsomkostninger, er vi desværre tvunget til at opkræve et fast beløb på 20 euro.
  • Gebyrer, som under visse omstændigheder opkræves fra producentens side, er vi desværre nødt til at sende videre til dig.
Alle priser er inklusive moms, plus leveringsomkostninger og levering fee
4
Vores tidligere pris
Sidst set (0)
https://click.alternate.de