Alternate bruger cookies for gøre online shopping til en bekvem oplevelse. Ved at bruge vores hjemmeside accepterer du cookies.. X

Kort profil

 

ALTERNATE GmbH er blandt de mest kendte postordrefirmaer for hardware, software, hjemme- og underholdningselektronik.Via firmaets webshops og egne call-centre sælger ALTERNATE et sortiment på mere end 35.000 produkter til private og erhvervskunder i Tyskland og Europa.

 

Efter grundlæggelsen i 1992 bliver ALTERNATE først kendt som udbyder af Atari- og Commodore-computere. Samtidigt vinder virksomheden også fodfæste på det voksende pc-marked og kan således holde skansen trods nedgangen på hjemmecomputermarkedet. Som en af de første hardware-leverandører får ALTERNATE allerede i 1997 øjnene op for det enorme potentiale i det voksende internet og åbner sin tyske webshop. I mellemtiden er online-handlen blevet firmaets vigtigste indtægtskilde.

 

I dag er ALTERNATE: en markedsledende e-handels-virksomhed med flere hundrede medarbejdere, en ultra-moderne forsendelseslogistik, egen pc-fremstilling og indtil videre fire internationale filialer i Holland, Belgien, Østrig og Spanien. Ud over postordresalget driver ALTERNATE velassorterede detailbutikker på sine lokaliteter.

 

At ALTERNATE hører til blandt de bedste inden for sin branche bliver igen og igen bekræftet af kunder og fagtidsskrifter: I foråret 2011 kårede læserne af PC Games Hardware for ottende gang i træk ALTERNATE til årets hardware-leverandør.

  • Kompetencer
Online-butikker hos ALTERNATE - det er internet-indkøbsglæder med en hel masse mere. ALTERNATE hører til blandt de hyppigst prisbelønnede detailhandlere af it- og underholdningselektronik. Og vi kan godt sige dig hvorfor.
  • Data & facts
Interesserer det dig, hvor mange pakker ALTERNATE sender hver dag? Inden for hvilke brancher vi uddanner folk? Hvor meget solcellestrøm vores fotovoltaiske anlæg producerer? Her kan du få et overblik over interessante facts.
Alle priser er inklusive moms, plus leveringsomkostninger og levering fee
4
Vores tidligere pris
Sidst set (0)
https://click.alternate.de